ανακαίνιση σπιτιού

Κατασκευή - Ανακαίνιση Κατοικίας

Στην varagons, αναλαμβάνουμε εξ’ ολοκλήρου την μελέτη, οργάνωση και κατασκευή της οικίας σας και σας παραδίνουμε το νέο σας ακίνητο “με το κλειδί στο χέρι”.

Είτε πρόκειται για νέα κατασκευή, είτε για ανακαίνιση ήδη υπάρχουσας κατοικίας, η varagons είναι ένας αξιόπιστος συνεργάτης ο οποίος βρίσκεται δίπλα σας σε κάθε στάδιο του έργου σας.

Η ανακαίνιση σπιτιού, τα τελευταία χρόνια, παρουσιάζει μεγάλη ζήτηση με συνεχώς αυξανόμενη τάση. Το φαινόμενο αυτό, οφείλεται στα μεγάλα συγκριτικά πλεονεκτήματα, τα οποία προσφέρει, σε σχέση με την αγορά νέας κατοικίας, την οικονομική κατάσταση που επικρατεί και τις σύγχρονες προτάσεις διακόσμησης και design.

Η εμφάνιση νέων μορφών μίσθωσης ακινήτων, όπως η βραχυχρόνια μίσθωση Airbnb, δημιούργησε μεγάλη ζήτηση σε ακίνητα και έτσι πολλοί ιδιοκτήτες αποφασίζουν να επενδύσουν στα ακίνητά τους με σημαντικό όφελος και γρήγορη απόσβεση των χρημάτων τους. Κατοικίες ή επαγγελματικοί χώροι που για χρόνια έμεναν ανεκμετάλλευτες, με μια προσεγμένη ανακαίνιση από καταρτισμένους και υπεύθυνους στο τομέα αυτό, όπως είναι η εταιρεία μας Varagons Constructions αποκτούν νέα δυναμική.

Η ανακαίνιση σπιτιού, συντελεί αποτελεσματικά στην ενεργειακή αναβάθμιση του ακινήτου, με σημαντικό όφελος για την υγεία και την οικονομία του ιδιοκτήτη ή του ενοίκου.

Τα σύγχρονα υλικά θερμομόνωσης και ηχομόνωσης, τα οποία συνεχώς εξελίσσονται και βελτιώνονται προσφέρουν μεγάλη ποικιλία σε επιλογές από αισθητικής, οικονομικής και πρακτικής άποψης.

Η ανακαίνιση σπιτιού μπορεί να αναδείξει την αισθητική του κτιρίου, τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά, έτσι ώστε να δώσει μεγάλη υπεραξία στο ακίνητο και να αλλάξει την ψυχολογία των ιδιοκτητών ή των ενοίκων.

Εκτός από την αισθητική αναβάθμιση, μείζονος σημασίας είναι η προστασία και η θωράκιση του κτηρίου από τις φθορές που επιφέρει η πάροδος του χρόνου και οι οποίες αν δεν τύχουν της κατάλληλης προσοχής, τα αποτελέσματα θα είναι αναπόφευκτα και οικονομικά δυσβάσταχτα.

Οι σύγχρονες προτάσεις αρχιτεκτονικής και design μπορούν να «μεταμορφώσουν» οποιοδήποτε χώρο, αναδεικνύοντας τα πλεονεκτήματά του.

Στην Varagons Constructions, δίνουμε έμφαση στην ποιότητα των υλικών τα οποία χρησιμοποιούμε καθώς και στην άριστη εφαρμογή αυτών και διαμορφώνουμε μαζί σας τον προϋπολογισμό της ανακαίνισης της κατοικίας σας σύμφωνα με τις προτιμήσεις και τις οικονομικές σας δυνατότητες. Ο σχεδιασμός, ο προϋπολογισμός και η οργάνωση της ανακαίνισης της κατοικίας σας, θα είναι λεπτομερής και ακριβής, ώστε να εκμηδενιστεί το ενδεχόμενο απρόβλεπτων κοστολογίων.

Έμπειροι μηχανικοί, σχεδιαστές και εργοδηγοί, επιβλέπουν συνεχώς την εξέλιξη των εργασιών ανακαίνισης, ώστε να είμαστε σίγουροι για το άρτιο αποτέλεσμα το οποίο σας προσφέρουμε.

Τα συνήθη στάδια κατασκευής ή ανακαίνισης της κατοικίας σας είναι τα παρακάτω:

  • Αποτύπωση του ακινήτου σας
  • Σχεδιασμός και μελέτη κατασκευής και διακόσμησης
  • Οικονομικός προϋπολογισμός
  • Οργάνωση κατασκευής από ειδικευμένα συνεργεία

ΖΗΤΗΣΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΛΕΣΟΥΜΕ

Η έμπειρη ομάδα της Varagons Constructions θα σας καλέσει στο τηλέφωνο που θα δηλώσετε εντός 24 ωρών.

ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Θα χαρούμε να ακούσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε λύσεις σε μια κατ’ ιδίαν συνάντηση.