Η ΕΤΑΙΡΙΑ

Η ΕΤΑΙΡΙΑ

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ VARAGONS CONSTRUCTIONS

ΙΣΤΟΡΙΚΟ

Η εταιρεία “VARAGONS CONSTRUCTIONS”, ιδρύθηκε το 2015 από τον κ. Χατζηκάλη Γεώργιο, με σκοπό την ανάληψη οικοδομικών εργασιών με έμφαση την κατασκευή και ανακαίνιση κατοικιών, ξενοδοχειακών μονάδων, τραπεζικών υποκαταστημάτων και καταστημάτων εμπορικού και υγειονομικού ενδιαφέροντος.

ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ

Η εμπειρία, η συνεχής παρακολούθηση των έργων μας, οι σταθεροί συνεργάτες, το μόνιμο προσωπικό και η εμμονή στην τελειότητα καθιστούν την “VARAGONS CONSTRUCTIONS”, ικανή να αναλάβει και να ολοκληρώσει με επιτυχία κάθε οικοδομικό έργο. Η εταιρεία μας, παρέχει μοναδικές λύσεις, για την αισθητική, ποιοτική και ενεργειακή ανακαίνιση – αναβάθμιση κατοικιών ή επαγγελματικών χώρων, με χαμηλό κόστος και ακριβές χρονοδιάγραμμα.

Συνεργαζόμαστε με καταξιωμένες εταιρείες δομικών υλικών, της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής αγοράς, πιστοποιημένες με διεθνείς προδιαγραφές. Διαθέτοντας την τεχνογνωσία και τα άριστα υλικά, εγγυόμαστε την έντεχνη, ποιοτική και οικονομική εκτέλεση παντός είδους οικοδομικού έργου.

Η άμεση επικοινωνία μας με τους πελάτες μας, μας βοηθά να εντοπίσουμε τις ιδιαιτερότητες κάθε περίπτωσης και να προτείνουμε λύσεις, προσαρμοσμένες στις εκάστοτε ανάγκες, με δυνατότητα ευέλικτης αποπληρωμής.